Ovo je telefon čija baterija može trajati čak tri mjeseca! (VIDEO)

Autor: M.N.

Upoznajte "Janus One" - uređaj kakav do sada sigurno niste vidjeli!

Janus One uređaj je koji služi kao telefon, baterija i Bluetooth slušalica i uskoro bi mogao postati jedan od omiljenih uređaja ljudi koji se stalno žale na kratak vijek baterije svog telefona.

“Janus One” je još jedan od Kikstarter projekata koji je do sada privukao mnoge i za financiranje prikupio 17 000 dolara pa će cilj od 50 000 sigurno biti dostignut do 15. kolovoza.

“Janus One” je vodootporan, izrađen je od najkvalitetnijih materijala, tanak je samo 5,5 milimetara, ima OLED displej dijagonale 1,68 inča, bateriju kapaciteta 1,500 mAh za punjenje drugih uređaja i sposobnost trajanja čak tri mjeseca u mirovanju.

Telefon radi i kao pedometar (brojač koraka), podržava slanje SMS poruka, ima imenik za 500 kontakata, prihvaća mikro SIM karticu i podržava samo 2.5G (EDGE) GSM mreže.

Cijena “Janus One” uređaja bit će 69 dolara sa dostavom, a isporuke se planiraju u rujnu ove godine.

Pogledajte kako funkcionira ovaj uređaj:




Autor:M.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.