Foto: Pixabay

NOVA VERZIJA WHATSAPPA: Uskoro stižu zanimljive nadogradnje, riječ je o tri nove opcije!

Autor: L.B.

Buduća verzija WhatsAppa planira nove nadogradnje, a novosti koje spremaju tiču se kvalitete fotografija i videa, poruka koje je moguće vidjeti samo jednom i korištenja na više uređaja.

Tako ćemo pri korištenju chat aplikacije u vlasništvu Facebooka imati više kontrole nad tim kakve fotografije i videe šaljemo, a sada je poznato kako će se uvesti tri mogućnosti koje se tiču kvalitete medija: Auto, Best quality i Data saver.

U slučaju lošije internetske veze bit će moguće poslati fotografije slabije kvalitete, ili se pobrinuti da one stignu u najboljem mogućem izdanju, piše The Verge.

Nova verzija dostupna uskoro

Trenutačno nije poznat točan datum uvođenja opcije, no prema informacijama WABetaInfo-a, opcija prvo stiže na Android.

U iščekivanju su i nove značajke koje se tiču korištenja na više uređaja, prvi put spomenute prošle godine. Direktor Facebooka Mark Zuckerberg potvrdio je kako bi ova opcija trebala biti dostupna uskoro.

Osim toga, radi se i na uvođenju opcije uz pomoć koje će se poslane poruke i ostali sadržaj moći vidjeti samo jednom, a prema posljednjim informacijama, ukoliko to kontakt ne napravi, nakon određenog vremena će se izbrisati.

 




 

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.