youtube/screenshot

(VIDEO) ŠTO JE IDUĆE? Kinezi napravili ultra jaki mobitel s dva zaslona! Evo kako to izgleda

Autor: Dnevno.hr

U Kini se u prodaji pojavila prava mobilna zvijer, Nubia X, koja ima ekrane s obje strane uređaja. Kao da to nije dovoljno, pogoni je super-snažni Snapdragon 845.

Primarni, prednji zaslon ima dijagonalu od 6,26 inča (Super AMOLED), preko kojeg se nalazi zaštita Gorilla Glass. Na zadnjoj strani je AOD zaslon koji je također u punoj funkciji, no o njemu nema još konkretnih podataka osim ovog što se vidi na fotkama.

Na leđima je također dualni setup kamere sa senzorima od 12 i 24 MP, podržan sa svom silom softverskih dodataka kojima je zadatak učiniti fotografiju što boljom. Ono od hardveraja što nisam spomenuo odnosi se na bateriju (3.800 mAh) te memoriju, koja dolazi u kombinacijama od 6+64 GB, 8+128 GB te 8+256 GB.

Najjeftinija verzija košta 478 dolara (6+64 GB), dok se najjača 8+256 GB) cijeni na 609 dolara. A mi po novinama čitamo o “čudesnom” iPhoneu XS Max s cijenom od preko 1.000 dolara. Drž’mo se mi braće Kineza, piše Geek.hr




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.