Pametni telefoni inspirirani kondomima

Autor: I.J.

Većina imena koje koriste proizvođači pametnih telefona i kondoma mogu se koristiti u oba slučaja, a tablica u kojoj su uspoređeni njihovi nazivi ostavlja i nešto neiskorištenog potencijala za obje strane.

Pitate se što povezuje kondome i Android uređaje? Pa, ako se usporede njihova imena, ispostavlja se da imaju zajedničkog i više nego mislite. Zvučna imena poput Sensation, Tingle, Wildfire i druga, očito nisu rezervirana samo za popularne gadgete.

Proizvođači Android uređaja prilično brzo plasiraju uređaje na tržište. Shodno tome, uvijek se trude pronaći i prikladna imena za razne proizvode. No, način na koji biraju imena već jo poslužio kao predmet zabave. Prije kojih godinu dana pokrenuta je stranica Android Phone Name Generator, koja klikom miša generira imena kao što su: ‘Motorola Fascinate Vivid XT’, ‘Samsung Liquid Touch II G1 Plus’, ‘HTC Thunderbolt Black G1’ i druga.

Sada je jedan bloger u članku naslova ‘Što je u imenu?’, objavljenom na stranici Intercom Blog, usporedio nazive kondoma i pametnih telefona s Andoridom i uočio da se imena za obje vrste proizvoda u mnogo slučajeva podudaraju. Od ukupno 20 pobrojanih imena, kondomi i pametni telefoni ih dijele 12. Doduše, neki od naziva, poput onih već spomenutih gore u članku, djelovali su sumnjivo od početka, no sada barem znamo odakle dolazi inspiracija.

undefined

Autor:I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.