fbpx

Konferencija visokih tehnologija od 5. do 7. svibnja u Splitu

Autor: dnevno.hr

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch.

Po prvi put u Hrvatskoj, od 5. do 7. svibnja u hotelu Le Meridien Lav, održati će se konferencija visokih tehnologija Sourc{ Senchadev Conference kroz tri dana intenzivno fokusiranih predavanja, radionica i treninga koje pokrivaju od osnova JavaScripta i HTML5 do razvijanja naprednih aplikacija za ekrane osjetljive na dodir u partnerstvu sa Sencha kao platinastim pokroviteljem i nositeljem tehnologija te e-Hrvatskom, SAP-om, TYPO3 i ACMT-om kao pokroviteljima.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch. Osim navedenih, korisnici će se imati priliku upoznati sa razvojem u GOOGLE WEB TOOLKIT-U, PHONEGAP-U, ZEND FRAMEWORK-U, I TYPO3.

Kroz više od trideset 45-minutnih predavanja i dvosatnih radionica te dvosatnih paketa treninga, u 8 konferencijskih sala će prezentirati i podučavati kreatori tehnologija, međunarodno priznati profesionalci kao što su Ed Spencer, Brian Moeskau, James Pearce, Nigel White, Mats Bryntse, Jozef Sakalos, Jay Garcia, Sven Brunken i mnogi drugi.


Na događaju će se i službeno predstaviti najnovija verzija Sencha Ext JS 4 Framework-a koju već sada koriste stotine međunarodnih tvrtki i institucija poput Adobe, Amazon, Cnn, Hp, Ibm i tako dalje. Također i institucije u Republici Hrvatskoj i regiji su među korisnicima najnaprednijih navedenih tehnologija, kao npr. Ministarstvo Uprave RH, Ministarstvo Gospodarstva, rada i poduzetništva RH, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH.

Za sve koji razvijaju ili žele razvijati web aplikacije pruža se izvanredna prilika za upoznavanje i razmjenu iskustava s developerima i programerima iz cijeloga svijeta u sklopu Unplugged dana koji se odvija na krstarenju oko Splita s predavačima, upravo za Sv. Dujma, 7.svibnja 2011.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.