VIDEO: Genijalna reklama: Kapetan Kirk i Sport Billy koriste Samsungov pametni sat

Autor: M. M.

Možemo pretpostaviti kako se ova reklama za Galaxy Gear montirala dosta dugo jer nije lako pretražiti cijelu filmsku arhivu 20. stoljeća za scenama koje idu u prilog neophodnosti ovakvog pametnog sata. Reklama vas vodi kroz vremenski tijek fiktivnih satova iz serija i filmova kao što su "The Jetsons", "Star Trek" i "Dick Tracy".

Samsungov pametni sat nazvan Galaxy Gear nije dobio najsjajnije ocjene na prvim testovima, štoviše predvidjeli su mu fijasko, kao još jedan nepotrebni uređaj bez jasne namjene. Ako i vi mislite da je doista tako, onda će vas ova reklama razuvjeriti jer ako toliko naših heroja iz djetinjstva koristi ovaj uređaj, onda je on – apsolutno fantastičan.

Ako niste znali Galaxy Gear je samo ekstenzija vašeg klasičnog mobitela s kojim se spaja preko Bluetooth veze. Primarna mu je funkcija da "komunicira" s vašim telefonom, kako ne biste morali stalno posezati u džep ili torbu te kontrolira glazbu, prati vašu tjelovježbu, instalira vaše omiljene aplikacije te ostvaruje pozive (funkcionira kao spikerfon), a njime možete i snimati, iako je kamera prilično male rezolucije za današnje standarde – samo 1,9 megapiksela.

Na zaslonu sata tako možete dobivati obavijesti poput poziva i tekstualnih poruka, a sam sat vam također može poslužiti za pozivanje i odgovaranje na telefonske pozive jer u sebi ima ugrađen mikrofon i zvučnik. Nećete vjerovati ali on čak pokazuje i točno vrijeme.

Možemo pretpostaviti kako se ova reklama za Galaxy Gear montirala dosta dugo jer nije lako pretražiti cijelu filmsku arhivu 20. stoljeća za scenama koje idu u prilog neophodnosti ovakvog pametnog sata. Reklama za Samsung Galaxy Gear vodi vas kroz vremenski tijek fiktivnih satova iz serija i filmova kao što su "The Jetsons", "Star Trek" i "Dick Tracy".

Poanta je da je – nakon desetljeća koliko smo sanjali o pametnim satovima – Samsung napokon uspio napraviti jedan takav sat. Ako su ga koristili naši heroji iz djetinjstva, onda je zasigurno neophodan i dovoljno dobar za nas.







Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.