Prošetajte kroz najstariji muzej fotografije iz vaše fotelje

Autor: D.Ho

Volite fotografiju i muzeje? Zahvaljujući projektu Googlea sada iz vaše fotelje možete vidjeti više od 40 000 najvećih umjetničkih djela širom svijeta.

Muzej fotografije 'The George Eastman House' je prvi muzej koji se priključio 'Google Art Projectu', digitalnoj kolekciji umjetničkih radova, piše portal Mashable.com. Najstariji muzej fotografije i fotografske tehnike, poklonio je ovom projektu 50 fotografija. Više ne morate ni ustati s stolca da biste vidjeli više od 40.000 umjetničkih djela širom svijeta, a sve zahvaljujući velikom projektu kompanije Google.

Osim što eksponate možete gledati u visokoj rezoluciji, Google za svakog daje informaciju i opis djela. Vrlo pohvalno za Google. Muzej je inače smješten u Rochesteru u SAD-u, u vrtu i kući Georga Eastmana, osnivača kompanije Kodak.

Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.