Ispraznio vam se mobitel u prirodi? Uštekajte ga u šator!

Autor: M. M.

Solarni šator stvoren je za sve one koji i na kampiranje nose mnogo različitih gadgeta. Napravljen je od foto-ćelija koje apsorbiraju sunce tijekom dana i tako napaja utičnicu idealnu za punjenje baterija vaših digitalnih ljubimaca.

Povratak prirodi, bar na nekoliko dana, znači i život bez gadgeta: telefona, tableta, laptopa, foto aparata… Ako niste spremni na to, evo rješenja.

Solarni šator stvoren je za sve one koji i na kampiranje nose mnogo različitih gadgeta. Napravljen je od fotoćelija koje apsorbiraju sunce tijekom dana i tako napaja utičnicu idealnu za punjenje baterija vaših digitalnih ljubimaca. Šator također može spremati solarnu energiju u akumulatoru, piše Wired.

Što se tiče vremenskih prilika pri kojima ga možete koristiti, šator je univerzalan. Visok je oko 2,3 metra i ima površinu od oko tri i pol kvadratna metra.
Ako sve ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito, onda ste u pravu jer cijena ovoga šator-punjača nije mala. Šator stoji oko 800 dolara i najviše će se isplatiti onima koji često spavaju „pod vedrim nebom”.

Ako ste ljubitelj kampiranja i zahtijevate kvalitetan šator za sebe i svoje prijatelje s punjačem i utičnicom, solarni šator je tada kao stvoren za vas, stoga iskoristite priliku barem dok traje lijepo vrijeme.

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.