Hakiran portal HRsvijet.net, svira glazba iz ‘Slagalice strave’

Autor: M.P.Š.

Zanimljivo je i da prilikom ulaska na hackirani portal svira glazba iz filma 'Slagalica strave'. Film je orginalno bio zabranjen mlađima od 17 godina, zbog nasilja. Smisao filma je : 'Bolje ti je promijeni mišljenje ili ćemo te mučiti i ubiti'

Stranica web portala HRsvijet.net od sinoć su hackirane. Na svom Facebook profilu poručili su čitateljima ‘izgleda da su natpisi koje objavljujemo posljednih dana nekome postali iznimno velika smetnja. Ovim putem priopćavano Vam da je nešto iza 19.00 HRsvijet hackiran od strane nepoznatih počinitelja. Poduzimamo sve potrebite korake kako bi portal što prije bio vraćen u stanje normalnog funkcioniranja. Redakcija’.

Zanimljivo je i da prilikom ulaska na hackirani portal svira glazba iz filma ‘Slagalica strave’. Film je orginalno bio zabranjen mlađima od 17 godina, zbog nasilja. Smisao filma je : ‘Bolje ti je promijeni mišljenje ili ćemo te mučiti i ubiti’, a ista rečenica se ispisuje u engleskoj inačici i na dnu hackirane stranice prije nego se navedu imena hackera koji su ‘zaslužni’ za ovaj napad.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.