ZVEREV SE POBJEDOM PROTIV STANA WAWRINKE PLASIRAO U POLUFINALE AUSTRALIAN OPENA

Autor: J.V.H.

Nijemac Alexander Zverev plasirao boljom igrom od Švicarca Wawrinke u svoje prvo Grand Slam polufinale u karijeri, u četvrtfinalu turnira u Melbourneu u četiri seta je nadigrao Stana rezultatom 1:6, 6:3, 6:4 i 6:2 za dva sata i 19 minuta igre.

Dvadesetdvogodišnji Nijemac će biti najmlađi sudionik završnice prvog GS turnira u sezoni, a prethodno mu je najbolji rezultat bilo četvrtfinale Roland Garrosu 2018. i 2019. godine.

Sada je moje j*** vrijeme”, urlao je Zverev u meču u Šangaju prošle sezone, no sudeći po protivniku koji ga čeka u polufinalu prvog Grand Slam turnira (Rafael Nadal) i pokraj živog Novaka Đokovića, morat će još pričekati na “svoje vrijeme”.

U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Roger Federer, a finale je u nedjelju u 9 sati po srednjeevropskom vremenu.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.