Foto Profimedia

ZUPCA HVALIO NJEGOV TRENER: Hrvat odgovorio na kritike najboljeg igrača

Autor: F.F

Los Angeles Clippersi su noćas svladali Dallas Maverickse 109-99, a naš Ivica Zubac igrao je susret od prve minute. Zbog ozlijede Sergea Ibake, Zubac je odigrao 35 minuta, što je najviše u ovoj sezoni.

Zubac je u pobjedi protiv Dallasa upisao 15 poena i 11 skokova, a igrao je i fantastičnu obranu u reketu, što je pohvalio i Tyrone Lue, trener Clippersa:

“Svojim tijelom je blokirao pregled Dončića. Luka često u prodorima odgurne čuvara jer je tako snažan, ali Zu je izdržavao te kontakte i nije nasjedao na njegove finte. Odradio je odličan posao, ali nisam iznenađen jer se i lani u bubbleu u seriji protiv Dallasa dobro nosio s njihovim visokim šuterima poput Porzingisa i Klebera.”

Dončić je ponovno upisao triple-double i bio najbolji kod Dallasa, ali je šutirao slabih 39% iz igre. Hrvatski centar se osvrnuo i na kritike najboljeg igrača Clippersa Kawhija Leonarda, koji je nakon poraza od New Orleans Pelicansa kritizirao suigrače zbog nekonstantnosti u igri.

“Nije morao ništa reći. Svi znamo u kakvoj smo situaciji, da možemo puno bolje i da je razina naše igre u posljednjih desetak utakmica neprihvatljiva. Ali kad to kaže zvijezda kluba, koja svake večeri daje sve od sebe, moraš početi od sebe i potruditi se da ne budeš jedini koji nije bio na najvišoj razini”, zaključio je Zubac.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.