ZNAO ŠTO ĆE MU SE DOGODITI? Schumacher prije nesreće složio ostavinsko pismo

Autor: J.V.H.

Michael Schumacher, sedmostruki prvak Formule 1, doživio je 29. listopada 2013. godine tešku nesreću kada je pri padu ozlijedio glavu na skijanju u Francuskoj.

Zbog udarca je ostao nepokretan a javnost je lišena svih informacija budući da se obitelj trudi maksimalno sačuvati privatnost.

Schumacher je međutim napisao 2010. godine napisao pismo i po njemu imovinu vrijednu više od 1,2 milijarde dolara ostavlja supruzi i djeci.  Nijemac se 2010. godine odlučio na ovaj korak, kako je objasnio, “ne zbog straha od utrka u F1 već zbog opasnosti u svakodnevnom životu”.

“Učinio sam to, jer sam obiteljski čovjek. Nisam to učinio zbog Formule 1, već zato što mi se mnogo toga može dogoditi u svakodnevnom životu”, naveo je tada Schumacher.

Novak Đoković dolazi u Zadar! Sprema se veliki teniski spektakl




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.