Foto: Profimedia

ZIDANE ĆE ZBOG OVOG DOSLOVNO PODIVLJATI: Ikonu navijača i glavnog igrača pred nosom uzima PSG!

Autor: N.M.

Kapetan i zvijezda Real Madrida Sergio Ramos još nije riješio svoj daljni status u ostanku ili odlasku iz Kraljevskog kluba. Ugovor mu naime istječe ovoga ljeta, a to znači da od siječnja može nesmetano pregovarati s drugim klubovima oko prelaska u njihove redove.

Real u tom slučaju na  kapetanu, ključnom igraču i ikoni navijača Kraljevskog kluba ne bi zaradio niti jedan euro.

Problem koji se pojavio između Ramosa i Reala je ne trebate pogađati, financijske prirode. A drugi problem oko kojeg se ne mogu dogovoriti je sama dužina ugovora koje žele obje strane. Ramos želi dvogodišnji ugovor, dok mu je klub spreman ponuditi samo jednogodišnji i to s manjom plaćom nego dosad.  Juventus i PSG se najviše spominju kao buduća destinacija velikog Španjolca.

U ponedjeljak je  pak španjolska Onda Cero objavila da je bogati PSG ponudio Ramosu trogodišnji ugovor u vrijednosti od 45 milijuna eura i da je to ponuda s kojom Real ne može parirtati.

Ramos je u Realu od  daleke 2005. godine i u tom razdoblju je 668 nastupio za ‘Kraljeve’ i postigao točno 100 pogodaka.

 




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.