Photo: Profimedia

ŽESTOKO KAŽNJEN ZBOG KLAĐENJA: Vatreni povratnik mogao bi profitirati

Autor: Ivor Krapac

Kieran Trippier, desni bek engleske reprezentacije i Atletico Madrida, kažnjen je s 10 tjedana zabrane igranja u odluci kojom ga je uoči Božića ‘razveselio’ Engleski nogometni savez zbog afere s klađenjem iz ljeta prošle godine.

Pored toga, engleski desni bek će za svoj prijestup morati platiti i novčanu kaznu od 70.000 funti.

Trippier je bio optužen za klađenje u razdoblju dok je napuštao redove Tottenhama i prelazio je u Atletico, a ova kazna ne odnosi se samo na igranje za Englesku, već i na njegove nastupe svugdje u svijetu, uključujući i nove utakmice u dresu Atletica.

Engleski reprezentativac dobio je visoku kaznu na završetku istrage u kojoj je poricao svoju krivnju. Ipak, zaključak je bio takav da neće moći igrati do početka ožujka 2021., no taj termin može se i promijeniti ovisno o tome hoće li se žaliti i u slučaju da potencijalna žalba bude uvažena.

Ova odluka koja je pogodila Trippiera mogla bi se odraziti i na našeg povratnika Šimu Vrsaljka. Adut Vatrenih koji se nada nizu nastupa s kojima bi se mogao vratiti i u dres Hrvatske sada bi mogao dobiti veću priliku u Atleticu, i to nedugo nakon što se vratio poslije puno poteškoća s ozljedama i koronavirusom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.