Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

ŽESTOK PONOĆNI ISTUP IGORA ŠTIMCA: ‘Gubite se i više se ne vraćajte’

Autor: Matija Majdak

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac oglasio se na Facebooku gdje je podijelio stranicu Bit će Bili što su bili koja traži od Grada Splita da dionice kluba proda u ruke privatnog vlasnika.

Štimac nije propustio opet napasti udrugu Naš Hajduk, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odnosno gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduka konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjenama.”

“Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja. Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koja osam godina sluša samo obećanja i prazne priče.”

“Islamovići, Baletići i Rilovi vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima-sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte.”

“Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše sa vama neće nikada!!!”

“Sa vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu – može se tek nastaviti voziti u kružnom toku…”




U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odn. gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK…

Gepostet von Igor Štimac am Donnerstag, 22. Oktober 2020




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.