Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

ZDRAVKO MAMIĆ I DALJE NEMILOSRDNO OPTUŽUJE: Porez se naplatio na Modrićevom transferu, a gdje je novac od Kranjčarovog?

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zdravko Mamić ne prestaje s objavama na društvenoj mreži, na Facebooku. Pa je tako u petak u jednoj od nizu svojih objava objašnjavao kako je prodavao igrače i koliko je novaca priskrbio Dinamu, za razliku od nekih drugih klubova.

S podnaslovom – Tko smješta Mamiću, drugi dio – Zdravko tako piše…

”Koliko su se sile zla okomile uništiti Dinamo i mene najbolje govori sljedeća usporedba velikih transfera igrača iz dva hrvatska kluba u Englesku – Nike Kranjčara iz Hajduka u Portsmouth i Luke Modrića u Tottenham. Hajduk je igrača tržišne vrijednosti 5,4 mil € prodao tako što je klub dobio samo 600 tisuća eura, a ja sam Modrića vrijednog 9 milijuna eura prodao tako da je Dinamo dobio 12,5 milijuna eura., upozorava Zdravko Mamić.

I nastavlja:

„U Hajdukovom transferu igrač je dobio više od transfera nego klub iako je iznos smiješan kao naše krivosuđe, a da su u Hrvatskoj platili porez podaci ne postoje, dok su Luka i Dinamo u proračun uplatili više od 14 milijuna kuna. Mene osuđuju, a ove tipove koji ne bi mogli prodati bocu vode u pustinji slave. Ovako su radili u Hrvatskoj svi osim Zdravka Mamića, zato su im rezultati takvi kakvi jesu. Zašto ih se ne istražuje? PODIJELITE ZA ISTINU”, napisao je Zdravko Mamić.

I kako se to čini na društvenim mrežama, označio kome je ova poruka namijenjena. Spominju se redom;  Zoran Milanović , Andrej Plenković, HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, MOST nezavisnih lista, SDP Hrvatske i svi mediji…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.