Screenshot: Instagram

ZATEKAO DJEVOJKU S PRIJATELJEM PA PODIVLJAO: ‘Ubit ću je’, sve se okrenulo zbog nje…

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Velika drama svojedobno se odvijala u vezi ragbijaške zvijezde Michaela Lichaae, poznatog sportaša u svojoj rodnoj Australiji, te njegove bivše djevojke Kare Childerhouse s kojom je kanio uploviti u brak. Lichaa i Childerhouse bili su zaručeni, no između njih je puklo nakon teškog incidenta čiji se detalji otkrivaju na suđenju koje prati tamošnja javnost.

Lichaa je ondje pod teretom optužbi za nasilje nad bivšom zaručnicom, nakon što je sasvim izgubio razum jer ju je zatekao u intimnom odnosu s dobrim prijateljem, svojim tadašnjim suigračem. Poslije toga, ragbijaš je napao svoju djevojku, a kako se pokušavao opravdati na suđenju, sve je napravio pod utjecajem alkohola, poslije jedne burne noći.

Situacija u kojoj je australski sportaš izgubio razum ima i sočne detalje.

Nije to mogao podnijeti

S detaljima koji su isplivali dok suđenje traje, Michael Lichaa je razum izgubio jer nije mogao podnijeti prizor kako njegova zaručnica oralno zadovoljava tadašnjeg suigrača. Zbog toga je, veli, podivljao u alkoholiziranom stanju. ‘Ja ću je j***o ubiti’, moglo se, između ostalog, čuti iz usta ragbijaša nakon što je podivljao, kako tvrde susjedi koje su uzbunili glasni uzvici.




Skoro uništio i samog sebe

U svojem bijesu, ragbijaš je razbio staklo pokušavajući doći do zaručnice, a pritom je jako neugodno naudio samom sebi. Spominje se da je izgubio 2,5 litre krvi i skoro umro u napadu koji će itekako pamtiti.

Nakon svega, danas 29-godišnji Lichaa se kaje zbog onog što je napravio, a u cijeloj sudskoj priči prošao je jako sretno.

Djevojka se nije okrenula protiv njega

Australski ragbijaš je na sudu dočekao oslobođenje od optužbi za obiteljsko nasilje jer njegova bivša zaručnica nije htjela ići dalje sa sudskom pričom.




Kako je Kara Childerhouse pojasnila, to je napravila jer je trudna i zbog toga ne želi dodatni stres koji bi stigao nastavkom sudske borbe. Svoje optužbe je povukla, a nakon toga, Lichaa je mogao odahnuti jer mu više ne prijeti kazna zbog onog što je napravio – i priznao.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.