Instagram

ZASMETALO MU ŠTO POZNATA HRVATICA POKAZUJE GRUDI! Odmah mu je odgovorila i pokazala još i više: ‘Pa svi vole grudi’!

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Atraktivna Amerikanka hrvatskih korijena i jedna od najseksi sportašica svijeta Paige Spiranec, odlučila je odgovoriti jednom od svojih pratitelja na pomalo neukusan komentar.

Paige je poznata u svijetu golfa, ali još više u virtulanom svijetu, gdje na svojim profilima na društvenim mrežama ima pravu vojsku sljedbenika.

Tako je jedan od njih odlučio objasniti Spiranec kako bi se mogla malo čednije oblačiti, a Paige mu je odgovorila na osebujan način u video uratku.

‘Svi vole grudi’




 

“Ovo je tako uvredljivo za muškarce. Ne igrajte se s našom ljubavi prema golfu. Prekrasna si, da. Ali ne moraš biti toliko otvorena. Odjeni se kako treba, i dalje bi bila zgodna”, napisao je pratitelj u komentaru, a onda je Paige uzvratila video uratkom.

@_paige.renee




Replying to @awesomesaucer

♬ original sound – Paige Spiranac

“Razumijem da mrziš grudi. Ali svi vole grudi, grudi su super”, izjavila je i više nego oskudno odjevena Paige.

“U svijetu se događa toliko toga što bi vas trebalo smetati i vrijeđati. Grudi nisu jedna od njih”, nadodala je Spiranec.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.