Foto: Profimedia

ZAR MU TO DOISTA ŽELE NAPRAVITI? UFC ponižava velikog Miočića i spremaju mu pravi pakao!

Autor: N.M.

Stipe Miočić (20-3 MMA, 14-3 UFC) protiv  Francisa Ngannoua (15-3 MMA, 10-2 UFC)  drugi čin. Tako je služben nedavno najavio prvi čovjek najjače organizacije slobodne borbe u svijetu, Dana White. Sve bi se trebalo odvijati 27. ožujka na UFC 260 eventu. Bio bi to velikom Stipi Miočiću peti put kako bi krenuo u obranu naslova prvaka UFC-a. Ngannou traži revanš za poraz od prije tri godine.

No kako se kaže to ni najmanje nije sve. Miočića po svemu sudeći izgledno čekaju novi izazovi u slučaju nove pobjede nad Kameruncem je borba s Jonom Jonesom. Miočić je tu borbu ionako sam priželjkivao i želio. No zašto je onda to toliki problem? Pa radi se o tome da bi se ta moguća borba Miočića i Jonesa trebala održati krajem godine.

Miočić opet nema kao i puno puta prije toga neku podršku iz same organizacije dapače, predsjednik izravno navija za njegova mogućeg protivnika što se očituje u sljedećoj izjavi.

“Imat ćemo meč Stipe – Francis, a pobjednik će se vjerojatno boriti s Jonesom”, rekao je White, a onda je vrlo ružno i pomalo drsko podcijenio Miočića.

“Mislim da je vrijeme da se bori u teškoj. On poznaje svoje tijelo i mogućnosti bolje od ikoga. To je impresivno. Recite mi, tko se želi boriti s Francisom Ngannuom? Odgovor je nitko, nitko se ne želi boriti s tim tipom. Jako impresivno”, rekao je šef UCF-a Dana White.

Stipi se očito podmeću klipovi, jer dva tako izuzetno jaka meča u istoj godini veliki napor. Prvi meč s Ngannouom bio je možda i najzahatjevniji u karijeri Stipe Miočića, a Kamerunac je danas  za razliku od prije dvije godine otprilike i toliko puta opasniji, tehnički bolji i fizički moćniji, stoga je realno za očekivati da će to biti najteži Miočićev meč u karijeri. A onda ga iz UFC-a žele ‘nagraditi’ još jednim super jakim igračem Jonesom. Stipi želimo da u inat svima pokvari feštu i predsjedniku zatvori usta krajem ožujka na novom UFC spektaklu.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.