Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

‘ŽAO MI JE ŠTO SAM VAM POKVARILA SLAVLJE’: Perković iskrena nakon zlata: ‘Nisam ovo niti mogla zamisliti’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Sandra Perković bila je briljantna u Münchenu. Pala je još jedna medalja, još jedno zlato, šesto čak u sjajnoj karijeri.

“Iznimno sam ponosna na ovaj rezultat na ovom prekrasnom stadionu i pred ovom sjajnom publikom”, rekla je Sandra.

Naime, Perković je do svog šestog europskog zlata stigla nakon velike borbe s domaćom pedstavnicom Kristin Pudenz koju je nadmašila za osam centimetara, najduži hitac Perković je iznosio 67.95 metara, a Pudenz 67.87m. Broncu je osvojila još jedna Njemica, Claudine Vita sa 65.20m.

Opet je oduševila

“Ponovno sam se morala boriti protiv jakih Njemica kao i u Berlinu. I opet su one postavljale svoje osobne rekorde i najbolje rezultate sezone. No, znala sam kako sam spremna i borba je bila stvarno dobra.”, rekla je i dodaje:

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

“Žao mi je što sam im pokvarila slavlje, ali i srebro i bronca su odličan rezultat. Ovo natjecanje je bilo na razini svjetskog prvenstva”, dodala je Perković.

Postoji li najbitnije zlato?

“Pa Najvredniji je, mislim, prvi iz 2010. godine kada sam na prvenstvo došla kao 19-godišnja klinka i osvojila svoj prvi veliki naslov. Tada nisam mogla niti zamisliti da ću 12 godina kasnije stajati ovdje s ovom medaljom”.




Treba spomenuti i da je Marija Tolj, druga hrvatska predstavnica u finalu, zauzela šesto mjesto.

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.