Foto:twitterscreenshot

WALES JAKO OSLABLJEN NA HRVATSKU! Najbolji napadač nije ni doputovao s reprezentacijom

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Dijeli nas još nešto više od 24 sata od otvaranja kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine, koje Vatreni igraju na Poljudu protiv Walesa u subotu od 20 sati i 45 minuta.

Reprezentacija s Otoka doživjela je smjenu generacija, otišao je i veliki Gareth Bale pa shodno tome Hrvatska je favorit u sutrašnjem srazu naše skupine D.

Wales je ipak i dalje jedna respektabilna reprezentacija, koja svoju igru gradi ponajprije uz puno trke i kontra napada na brzog Brennana Johnsona, koji trenutno igra za Nottingham Foresta u Premierligi.

Nije doputovao




No izbornik Walesa Rob Page našao se neugodno iznenađen kada je pred put za hrvatsku saznao kako Johnson nije spreman zaigrati na Poljudu, iako se Page nadao kako će njegov mladi 21-godišnji napadač biti spreman za utakmicu protiv Hrvatske.

Naime napadač Nottingham Foresta vuče ozljedu prepone od prije dva tjedna, a za klub je odigrao i zadnju utakmicu Premiershipa te nije uspio sanirati ozljedu, koja ga je na kraju izbacila iz utakmice protiv hrvatske.

 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.