Foto: Ante Cizmic / CROPIX

VRSALJKO PRONAŠAO KLUB I POTPISAO UGOVOR: Pojavila se i fotografija koja otkriva popularnog Vatrenog…

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Šime Vrsaljko ostao je bez kluba nakon 30. lipnja, no ta situacija nije dugo trajala po slavnog Hrvata.

Kako javlja grčka Gazzetta, popularni bek potpisao je u petak navečer ugovor s Olympiakosom. Ugovor je potpisan na dvije godine, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

Sjajna je vijest da je ozljedama opterećeni Šime pronašao klub u kojem će imati minutažu, a pojavila se i fotografija koja doduše ne otkriva kompletnog Vrsaljka, no nema dvojbi da je to poznati Hrvat u pitanju.

Pojavila se fotografija

Riječ je o fotografiji s Instagrama, a danas bi sve trebalo biti i službeno potvrđeno iz Grčke. U svakom slučaju lijepe su to vijesti za Vrsaljka, ali i izbornika Dalića koji itekako računa na odličnog Vrsaljka.

Instagram

Istina je da ima slatkih briga kad je u pitanju naša zadnja linija, no u svakom slučaju bolje da je tako nego obrnuto…

Popularni bek odigrao je za hrvatsku reprezentaciju 52 utakmice od 2011. godine, a igrao je za Dinamo Zagreb, Lokomotivu, Genou, Sassuolo, Atletico i Inter.

Nešto kasnije pohvalio se i sam Šime fotografijom u novom dresu…




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.