Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

VRAĆAJU SE NAVIJAČI! Evo i koliko će trebati platiti za gledanje Vatrenih

Autor: I.K.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza objavio je da će navijači hrvatske reprezentacije ponovno s tribina moći pratiti utakmice Vatrenih. HNS je iskoristio odluku kojom je UEFA ranije ovog tjedna otvorila vrata povratku navijača na tribine, uz ogradu da se može napuniti najviše 30 posto kapaciteta stadiona na kojem se igra.

Hrvatski navijači će, tako, ponovno biti na tribinama već u utakmicama protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na zagrebačkom Maksimiru u Ligi nacija.

Objavljene su i cijene. Ulaznica za tribinu Zapad sredina dolje koštat će 250 kuna, za Zapad dolje 150 kuna, za Zapad gore 100 kuna, a za Sjever dolje i Sjever gore 60 kuna. Istočna i južna tribina neće biti otvorene zbog štete nakon potresa u Zagrebu u ožujku.

HNS je objavio i da će se ulaznice moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće, a način i termin početka prodaje bit će objavljeni početkom sljedećeg tjedna.

Nakon listopada u Zagrebu, Hrvatska će uskoro igrati pred navijačima i u Splitu. Na Poljud stiže Portugal, s kojim će se momčad Zlatka Dalića sresti 17. studenog u Ligi nacija.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.