FOTO: UEFA.COM

Vraća se Liga prvaka? Poznat datum nastavka natjecanja: Sve mora potvrditi Uefa

Autor: Dnevno/N.M.

Donosi li ljeto i konačan povratak Lige prvaka? Pitanje je to koje postavljaju svi ljubitelji nogometa diljem Europe. Prema pisanju francuske radijske postaje RMC Sport druga utakmica osmine finala Lige prvaka između Lyona i Juventusa trebala bi se odigrati 8. kolovoza. 

Uefa traži način da se sva natjecanja nastave, a kako se situacija oko koronavirusa popravlja diljem Europe, moguće je da se početkom kolovoza vrati i Liga prvaka. Sve je prekinuto još sredinom ožujka zbog pandemije koja je zahvatila i Europu i svijet i prekinula ne samo sportski nego i život i sve druge aktivnosti općenito.

Podsjetimo da su svoja mjesta u četvrfinalu ovogodišnje Lige prvaka već izborili Atletico Madrid, Atalanta, RB Leipzig i PSG. Juventus je poražen u prvoj utakmici u Francuskoj s 1:0 i uzvratnu utakmicu trebao bi odigrati na domaćem terenu, ako do nje dođe kako se planira.

Već je potvrđeno da se 6. lipnja vraća HNL, a povratak je objavila i Bundesliga koja će sutra objaviti točan datum nastavka natjecanja. Ono što ni RMC još uvijek ne zna jest kakav će biti format nastavka Lige prvaka. Sve još naravno čeka i službenu potvrdu iz Uefe.




UEFA JE ODLUČILA: Prekinuta Liga prvaka i Europska nogometna liga




Autor:Dnevno/N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.