imago/Aleksandar Djorovic/Guliver Image

Vraća se bitan igrač Zdravka Mamića, svi već strahuju zbog toga, očekuje se novi ‘lom’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Novi datum koji su čekali svi koji imaju veze s Dinamom danas je napokon stigao.  U prvom planu neće biti nogometaši, ni navijači, nego nastavak borbe za prevlast u klubu. Na rasporedu je još jedna Skupština čiji scenarij nitko ne može sa sigurnošću reći.

“Klub neće stati, klub ide dalje, mi ćemo osnovne zadaće koje su u našoj perspektivi nastaviti dalje. I nadam se da ćemo se za godinu dana konsolidirati kada se bude birala nova Skupština. Za sada, Zorić je passe. On je samo član Skupštine i doviđenja”, rekao je Barišić.

Navijači najviše strahuju oko povrataka Zorića koji je igrač Zdravka Mamića.  Za Novu TV Zorić je rekao: “Da osobno nemam ništa protiv njega, da on svoj mandat dovrši. Ako Skupština želi, da bude i dalje. Ali da želim da se Dinamo vodi na drugi način, da mora završiti sve revanšizme i da se Skupština mora voditi po Statutu.”

Konačno rješenje

Uz to je dodao: “Nije nakon toga bilo nikakvih razgovora, oni idu drugim putem, a taj je ucjena, kupovanje, prevlačenje, oni pokušavaju oteti ljude. Oni pokušavaju preoteti ljude iz skupine koja nije njihova, da bi došli do 41.”

Za Dalića će to biti veliki uteg, s ovakvom situacijom nije se susreo na čelu Vatrenih

Ključno je pitanje može li Barišić do kvoruma bez Zorića. Potencijalnih novih povjerenika je osam, sedmorica su predstavnici Bad Blue Boysa  su dobili pozive za sutrašnju skupštinu.
Navijači traže četiri mjesta u novom Izvršnom odboru te dva mjesta u novom Nadzornom odboru. Barišić im je u ožujku obećao novi statut, ali on sutra neće biti točka dnevnog reda.

Sigurno je da neće niti uz bilo koju struju koja ima bilo kakve veze sa Zdravkom Mamićem. A upravo se “zorićevce” nazivalo Mamićevim igračem dugi niz godina.

Bilo kako bilo na Maksimiru igre i dalje traju, a danas bi jedan dio njih trebao biti riješen.
Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.