VIŠA SILA UDARILA NA VATRENE: Perišiću u bezazlenom duelu napukao gležanj!

Autor: J.V.H.

Tek što se oporavio Marcelo Brozović ozljeda je navalila na  Ivan Perišić, kao da netko ili nešto ne da Vatrenima da u ritmu dočekaju pripreme za novu veliku smotru.

I van je u jednom duelu na treningu Bayerna zadobio ozljedu gležnja,a prve prognoze govore da ga neće biti od šest do osam tjedana, piše njemački Bild. Hrvatski reprezentativac nije mogao nastaviti trening nakon duela sa španjolskim igračem Alvarom Odriozolom.

Liječnička služba Bayerna utvrdila je da je Perišić je slomio vanjski dio desnog gležnja i treninzima bi se trebao vratiti do Uskrsa.

Bavarci su Perišićeve usluge posudili od Intera na period od godine i pol danaza što su morali platiti pet milijuna eura s opcijom otkupa na kraju sezone za 20 milijuna eura.




Ivan je u 19 nastupa za bavarskog giganta postigao 4 pogotka uz 6 asistencija.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.