FOTO: Telegraf.rs

(VIDEO) INCIDENTI U BERNU: Delije prebile čovjeka na ulici, Švicarci bocom pogodili članicu Zvezdine PR službe

Autor: Mario Lacković

Navijači Crvene zvezde napravili su popriličan kaos na ulicama Berna uoči utakmice s Young Boysima. Naime, navijači su se iživljavali nad štićenikom klinike za ovisnosti u Bernu zbog dovikivanja o Kosovu. Navodno su navijači prolazili kraj klinike, kada je nekoliko pacijenata počelo provocirati Delije parolama o Kosovu. Oni su tada uzvratili poklikom “Kosovo je Srbija”, a onda je incident eskalirao tako da je njih desetak jednog štićenika iscipelarilo i prebilo letvama. Tučnjavu je spriječio pucanj policajca koji je sam uletio u razularenu grupu kako bi spasio jadnog čovjeka. Videosnimku možete pogledati ispod:

Naravno da tome nije bilo kraj. Crvena zvezda se također želila UEFA-i na domaćina utakmice, Young Boyse. Naime, požalili su se kako su bocom pogodili članicu njihove PR službe Tatjanu Šajković. Navodno je bila pogođena u ruku, što je bilo dovoljno da se prijavi UEFA-i, ali nije bilo nikakvih težih posljedica.

FOTO: Crvena Zvezda
FOTO: Crvena Zvezda
FOTO: Crvena Zvezda

I Dinamo i Crvena zvezda jučer su dobro odigrali svoje prve utakmice pa ako uđu u playoff Lige prvaka, mogli bi se naći u istoj skupini. Naime, Zvezda će radi koeficijenta biti u četvrtom potu, dok će Dinamo zbog ispadanja bolje rangiranih klubova biti promoviran u treći pot.

 

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.