Foto: Instagram/Canelo Alvarez

(VIDEO) ZVIJEZDA SE NALJUTILA: Svjetski prvak izbacio dvojicu iz ringa

Autor: I.K.

Canelo Alvarez je tijekom vikenda potvrdio svoj status velikog boksačkog prvaka obranivši naslove u WBC i WBA organizacijama u supersrednjoj kategoriji. Alvarez je na priredbi održanoj u Miamiju pokazao više od Avnija Yildirima, iz čijeg su kuta predali meč nakon treće runde.

Meksički boksač je nakon takvog raspleta slavio sa svojom ekipom, no Alvarezu su to slavlje malo pokvarila dvojica nepozvanih gostiju u ringu. Iza njega su se pojavila dvojica muškaraca, jedan s majicom poznatog YouTubera Jakea Paula, a drugi s majicom umirovljenog MMA borca Bena Askrena.

Paul i Askren će se uskoro sresti u boksačkom ringu, meč je najavljen za 17. travnja, a dvojica s majicama očito su htjela promovirati taj okršaj dok je Alvarez slavio.

No, Meksikanac sa svjetskim naslovima nije imao razumijevanja za takvu promociju dok bi u prvom planu trebao biti on. S ljutitim izrazom na licu, Alvarez je dao signal dvojici koji ne bi trebali biti tamo da se maknu, što su i napravili.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.