Screenshot/YouTube

(VIDEO) ‘ŽELIM DA JE**NO POKORI AUSTRALIJU’ Đokovićev ‘neprijatelj’ sve iznenadio: ‘Tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje’

Autor: P.V.

Novak Đoković očekuje u nedjelju odluku o tome hoće li konačno biti deportiran ili će se ipak boriti za trofej u Melbourneu. Javnost je podijeljena, kao i tenisači u svlačionici.

Jedan od onih koji su ga uvijek napadali bio je Nick Kyrgios, dežurni “neprijatelj”, pogotovo ako bi zavirili kod susjeda u njihov medijski prostor.

No, od početka “tamničenja” prvog tenisača svijeta, Australac je promijenio ploču. Ističe kako je sve ovo velika sramota za Australiju, te da nije normalno kako se to ta država odnosi prema igraču koji je devet puta osvajao Australian Open.

Navija da osvoji

“Taj ministar kaže da je Novak prijetnja našim granicama, e pa ja kažem da nije. Tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje.”, rekao je kontroverzni tenisač, te je dodao:

“Došao je igrati tenis. Razumijem što ga napadaju da nije cijepljen, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava igrati”.

Još je naglasio i ovo:




“Sad su sav bijes usmjerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje. Ništa nije uradio, samo hoće igrati tenis. Važno je da igra ovdje, to je bitno za sport”.

Nick je obolio od koronavirusa uoči turnira i neće sudjelovati, ali zna za koga će navijati.

“Želim da je**no osvoji Australian Open. I da potom šetam s majcom na kojoj piše “Idemo” i sa maskom Novak Đoković! Bilo bi to je**no sjajno”, rekao je nasmijani Nick.




Na kraju je rekao da je dobio i poruku od Novaka. Koji mu se zahvaljuje na podršci…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.