Foto: Screenshot

(VIDEO) ZDRAVKO MAMIĆ PRIJETI HAJDUKU: Zapjevao o Dinamovom rivalu, a onda je stigla poruka

Autor: I.K.

Zdravko Mamić iz Hercegovine prati sve što se zbiva u hrvatskom nogometu, a dok traje njegov bijeg u susjedstvu jer je u Hrvatskoj pravomoćno osuđen u aferi s izvlačenjem novca iz Dinama, pažnju je privukla snimka u kojoj je Mamić zapjevao o Dinamu, ali i o Hajduku.

Dugogodišnji najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa je na snimci bio u društvu u kojem se opustio, emocije su ga uzele, a zavrtjeli su se navijački hitovi povezani s Dinamom i Hajdukom, uz pjesmu u kojoj je sudjelovao i Mamić.

Na snimci se čuju i dva Mamićeva uzvika, oba upućena u smjeru Splita.

Obećanje splitskim Bijelima

‘Hajduci, navijači, najbolji ste navijači na svijetu’, rekao je Mamić, a potom je dodao i još nešto na račun splitskih Bijelih.

‘Nećete biti prvi dok sam ja živ’, bile su Mamićeve riječi.

Okruženje blagdansko

Ovu snimku je u Hrvatskoj prenio Večernji list, a možete je pogledati – ovdje.

Nije poznato kada je snimka nastala, no okruženje u kojem je Mamić s društvom je blagdansko, s ukrasima za božićno i novogodišnje razdoblje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.