FOTO: Profimedia

(VIDEO) ZATO SU GA TOLIKO NAGOVARALI DA OSTANE! Kakav Messijev šou u pobjedi Barce

Autor: J.V.H.

Barcelona je slavila u prijateljskom ogledu s Gironom rezultatom 3:1. Izabranici Ronalda Koemana ostvarili su i drugu pobjedu u prijateljskim utakmicama identičnim rezultatom s kojim su pobijedili Gimnàstic prije nekoliko dana.

Nizozemski stručnjak iskoristio je priliku da svim igračima pruži priliku za igru a ponovno je briljirao Lionel Messi. Argentinac je pogađao u 45. i 51. minuti susreta, a Barcu je u vodstvo doveo Coutinho pogotkom u 21. minuti. Za Gironu je zabio Samu Saiz.

Kod prvog pogotka igrači Barce u izigrali obranu gostiju u maniri malonogometnih momčadi, a sve je opet pokrenuo čarobnjak Messi. Coutinho je obavi najlakši dio posla.

Drugi pogodak Barcelone remek je djelo argentinskog čarobnjaka koji je pucao prema golu “slabijom”, desnom nogom.







Treći pogodak za Barcu i drugi na utakmici Messi je postigao uz pomoć protivničkog obrambenog igrača. Lopta se od njega odbila u suprotnom smjeru od smjera u koji je krenuo golman.

Barcelona za četiri dana gostuje u drugom kolu La Primere kod Atlhetic Bilbaa.

PREDSJEDNIKU BARCELONE TRESE SE STOLICA: Evo koliko potpisa još nedostaje da prođe peticija protiv njega

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.