Foto:twitterscreenshot

(VIDEO) ‘VLAHOVIĆ TI J*BE ŽENU’! Bezobraznici provocirali osramoćenog Srbina, a onda je nesretnom Rajkoviću ‘puknuo film’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Sinoćnja utakmica u Podgorici između reprezentacija Crne Gore i Srbije bila je nabijena raznim emocijama, na tribinama smo imali ‘bjelaše i zelenaše’ koji su se častili raznim povicima, a nije ostao niti pošteđen vratar srpske reprezentacije Predrag Rajković.

Naime, navijači Crne Gore odlučili su provocirati Rajkovića prije utakmice te su spomenuli aferu iz Katra, u kojoj su glavni protagonisti njegova supruga, Dušan Vlahović i na kraju sam Predrag.

Podsjetimo, tijekom SP-a puknula je vijest oko navodnog preljuba Rajkovićeve supruge i Dušana Vlahovića, no na kraju sve je ostalo na glasinama.

Burna reakcija

Tako su navijači Crne Gore Rajkovića dočekali provokativnim uzvicima, na što je ovaj burno reagirao.

Povici s tribina su bili u smislu: “Vlahović ti j’*be ženu”, što je isprovociralo rezervnog vratara Srbije te je on prema skupini navijača šutnuo loptu, pljunuo i nešto dobacio.

 




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.