Ilustracija/Screenshot/YouTube

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI PRIZOR NA TERENU: Suigrači su protrnuli kad su ovo vidjeli…

Autor: I.K.

Borba za pobjedu u NFL-u, najjačoj svjetskoj ligi američkog nogometa, često dovodi do puno žestine na terenu, a ponekad ima i vrlo ružnih scena. Jedna takva dogodila se sinoć, u pobjedi Kansas City Chiefsa u Los Angelesu, s 34:28 protiv domaćih Chargersa, s odlukom u produžetku.

Osim pobjede gostiju, iz utakmice će se pamtiti i neugodna ozljeda Donalda Parhama, igrača Chargersa, koji je pokušavajući uhvatiti loptu u padu udario glavom u pod, odmah se primio za glavu i ostao ležati, a ubrzo je stigla prva liječnička pomoć kako bi se stanje stabiliziralo.

Prizor pada i pružanja pomoći igraču Chargersa možete pogledati – ovdje.

Prevezen u bolnicu

Poslije pada i gubitka svijesti na terenu, Parhamu je pružena prva pomoć, ubrzo je imobiliziran i na nosilima odveden s terena, a vozilom hitne pomoći potom je prebačen u bolnicu.

Po informacijama koje su naknadno došle, stanje igrača LA Chargersa je stabilno.

Ostao na promatranju

Nakon prebacivanja u bolnicu, Parham će ondje biti zadržan zbog promatranja kako bi se utvrdio razvoj ozljede glave pretrpljene udarcem u tlo.

Za sada nema informacija kada bi se ponovno mogao pridružiti suigračima i vratiti u akciju na terenu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.