Foto: Marko Metlas/MN Press/GuliverImage

(VIDEO) ‘UŠAO JE U HOTEL I UZNEMIRAVAO IGRAČE’ Srpski portal pronašao ‘uljeza’, snimio se i u hrvatskom dresu

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Kako i zbog čega je Srbija ostala na posljednjem mjestu u svojoj skupini na Svjetskom prvenstvu u Katru, za leđima Brazilcima i Švicarcima, koji su prošli dalje, a i iza Kamerunaca koji su bili treći u grupi? Traju analize i pogledi na situaciju, uključujući i jedno povlačenje usporedbe s hrvatskim primjerom, kako smo već približili.

Ipak, ima tu i pogleda na druge stvari. Rade Bogdanović, bivši nogometaš koji za vrijeme SP-a analizira zbivanja u programu RTS-a, ranije ovog tjedna pričao je o tome da u taboru Srbije imaju stav da se ne može bez supruga ili djevojaka, što vuče na nedostatak discipline. Ipak, tu se pojavila i još jedna priča izvan terena.

Približio ju je Telegraf, upozoravajući da nije bilo potrebnog mira za igrače i ostatak delegacije srpske nacionalne momčadi. To je dočarano jednim primjerom ‘uljeza’ koji je upao u hotel i družio se s reprezentativcima Srbije.

‘Nisu se mogli fokusirati kako treba’

Telegraf piše o videu koji je snimio i objavio popularni srpski YouTuber Choda. Čovjek je sasvim nesmetano ušao u hotel u kojem su odsjeli srpski reprezentativci, a potom, s igračima se susreo i malo porazgovarao. Bilo je i skupljanja autograma.

“Po svemu sudeći, reprezentativci Srbije u hotelu nisu imali prijeko potreban mir koji bi im omogućio da se fokusiraju na važne utakmice. To se vidi i po snimci koju je YouTuber postavio i na kojem on najnormalnije ulazi u hotel”, objavio je srpski portal, sa snimkom iz Katra koja je na YouTube bila postavljena prije nastupa Srbije u trećem kolu u skupini.

Podsjetimo, Srbija je jučer završila svoj put na SP-u porazom od Švicarske koja je slavila 3:2, a Choda, srpska YouTube zvijezda u fokusu ove priče, tijekom natjecanja u Katru našao se i u hrvatskom dresu, bodreći Vatrene, o čemu smo pisali.




Choda je svoju priču u hrvatskom dresu objavio prije nego je Srbija odigrala prvu utakmicu u Katru, s porazom s 2:0 u korist Brazila prije 10 dana. Nastavio je potom sa svojim objavama iz zemlje domaćina SP-a, a s vremenom je došao i do hotela sa srpskom momčadi.

Zbog tog upada u okruženje u kojem su bili reprezentativci, popularni YouTuber postao je pokazatelj prevelike opuštenosti u srpskom taboru, kako je približio Telegraf…




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.