Instagram

TATA DOKIĆ ZAVRŠIO U ZATVORU! Kći Srbina udala se za Hrvata, nazvao je izdajicom i napravio novi incident!

Autor: P. V.

Prije nekoliko dana objavljeno je da se Jelena Dokić potencijalno tajno udala za svog dugogodišnjeg dečka Hrvata Tina Bikića, a sad dolazi vijest da je njezin otac završio – u zatvoru.

Damir Dokić, otac proslavljene tenisačice, koja je u jednom trenutku bila i četvrta na svijetu, poznat je po skandalima. Tukao je svoju kći, terorizirao je godinama, a pamti se da je u Londonu zaustavio promet u jednoj ulici u znak protesta protiv “NATO bombardiranja Srbije”.

Kako piše srpski Telegraf, a prenosi Mondo, Dokić je završio u zatvoru jer je napao “službenu osobu” i priznao je krivnju, te ide u zatvor. To mu nije ništa strano, jer je 2009. i 2010. godine već bio u zatvoru, jer je prijetio da će ubiti tadašnju veleposlanicu Australije u Beogradu. Također posjedovao je oružje nelegalno.

Nazvao kći izdajicom zbog Hrvata!

U svojoj autobiografiji Jelena je otkrila da ju je otac psihički i fizički zlostavljao, a zbog udaje za Hrvata svoju je kći prozvao “izdajnicom” i još gore – “ku*vetinom”.

YouTube/Screenshot

Na njegovom imanju policija je otkrila sedam pušaka, pištolj i dvije ručne bombe. Osuđen je tad na 15 mjeseci zatvora, ali je pušten ranije.

Jelena danas živi u Australiji gdje radio kao TV komentator.

 




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.