Foto:yyoutubescreenshot

(VIDEO) SVE JE TO ZBOG DOBROG VINA: Mamić izjavio “Ja sam kupio Bočkaja”

Autor: G.I.Š.

I ovaj Badnjak Zdravko Mamić je proveo u dobrom društvu, pjevao je hajdučke pjesme, govorio kako je Torcida najbolja, ali i kako neće do naslova dok je on živ.

Onda je Zdravko, u prazničnom raspoloženju obavijestio puk:

“Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja”, rekao je Mamić okupljenima i dodao: “Ali, to je samo početak”, nagovijestio je gazda Dinama.

Uzburkao duhove

Transfer Bočkaja jako je negativno primljen u gradu na Dravi, Bjelica je javno opravdao svoj potez, dok s druge strane očekuje se kako bi Osječani mogli dovesti pokoje pojačanje.

Marko Tolić i Marin Leovac iz Dinama te Kristijan Lovrić iz Gorice su među spominjanim imenima, no hoće li dvadesetak milijuna kuna, koliko su bijelo-plavi inkasirali za Bočkaja, biti dovoljno za utrku s Dinamom, Rijekom i Hajdukom ostaje za vidjeti.

Zdravka u dobrom raspoloženju uz veliko odobravanje prisutnih na kupnju Bočkaja možete vidjeti OVDJE.




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.