Foto: GuliverImage

(VIDEO) SRBIN LJUBIO JEDNU OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA: S kćerima došao u Beograd, pogledajte što danas vozi

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Košarkaška scena u Hrvatskoj i u susjednim zemljama imala je puno velikih majstora, a među njima, jedan majstor s loptom postao je jako poznat i izvan parketa. Nekadašnji srpski košarkaš Marko Jarić, igrač bogatog reprezentativnog iskustva, dugo je bio zanimljiv i zbog ljubavne veze s poznatom brazilskom manekenkom Adrianom Limom, jednom od najljepših žena na svijetu, a iako njih dvoje više nisu zajedno, Marku je ostala sreća koju donose dvije kćeri iz njihovog braka, Valentina i Sienna, s kojima je ovih dana u Beogradu.

Starija Valentina je 12-godišnjakinja, mlađa Sienna će pri kraju ljeta proslaviti 10. rođendan, a obje su s tatom došle uživati u njegovoj rodnoj zemlji.

Marko Jarić dijeli obiteljsku sreću s kćerima, no u Beogradu uživa i sam. Kako je na Instagramu podijelio srpski glumac Viktor Savić, nekadašnji majstor s košarkaškom loptom danas je majstor na električnom romobilu, na kojem je Jarić snimljen u vožnji u glavnom gradu Srbije.

Jurio ulicama

Poznati nekadašnji srpski košarkaš je beogradskim ulicama jurio na popularnom prijevoznom sredstvu, a njegovu jurnjavu približio je Kurir.

Kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.

Uživanje u luksuzu

Dok se ne kreće ulicama, Jarić se u Beogradu ovih dana opušta u svojem luksuznom stanu, a ondje su se kćeri malo primile lopte i zaigrale sport u kojem je tata napravio puno.

Adriana danas sretna s drugim

Marko Jarić ovih dana u društvu dviju kćeri privlači pažnju u Beogradu, a njegova nekadašnja supruga danas je u vezi s drugim muškarcem. Adriana Lima ljubi američkog filmskog producenta Andrea Lemmersa, a kako se doznalo ranije ove godine, u njihovoj ljubavi dolazi i prvo zajedničko dijete.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.