screenshot/ Twitter

(VIDEO) SPORTAŠICE POKAZALE GOLE GRUDI! Zapalile atmosferu uoči nastupa, pogledajte kakav je šou nastao

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Malo bi bilo reći da boksački event u Pragu uoči borbe  Only dans model Inked Dory i Karina Pedro imao zanimljiv uvod. Naime, dvije borkinje su iznenadile i publiku i gledatelje.

U  O2 Universum Dory i Pedro uoči su borbe podigle uniformu i pokazale gole grudi. Publika je vrisnula od oduševljenja, a one su očito bile sretne i zadovoljne.

Bio je ovo dio manifestacije naziva Clash of the Stars događaja u Pragu. Nisu se međusobno borile, već su udružile svoje snage u borbi dva na dva.

Zanimljiv prizor

S druge strane oktogona bile su Kristal Shine, inače influencerica, pjevačica i glumica te model Denisa Ryndova. Zanimljivo je bilo i na vaganju.

 

Na ceremonijalnom vaganju uoči borbe Denisa Ryndova se htjela sučeliti s Karinom u tradicionalnom stilu, već su se njih dvije poljubile nakon što su se dodirnule glavama.

Ako nekog zanima, vrijedi još istaknuti da su Dory i Karina pobijedile u borbi s jednoglasnom odlukom sudaca.




Video pogledajte OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.