Foto: Joseph, Mo. Dougal Brownlie/The St. Joseph News-Press via AP, Guliver Images, Ilustracija

(VIDEO) SPORTAŠ SUDJELOVAO U STRAŠNOM ZLOČINU! Glavom platila mlada majka, ‘otišla je prerano u ovom bezumlju…’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Velika tragedija pogodila je sveučilišnu košarkašku momčad američke Alabame tijekom vikenda u kojoj je jedan njihov igrač sudjelovao u ubojstvu 23-godišnje djevojke Jameje Harris, majke malog dječačića koja je izgubila život u pucnjavi u gradu Tuscaloosi.

Djevojka je smrtno stradala dok je bila u vožnji gradom, a sve se dogodilo u pucnjavi u kojoj je jedan od sudionika bio 21-godišnji Alabamin košarkaš Darius Miles, u vozilu s još jednim muškarcem, godinu mlađim Michaelom Lynnom Davisom.

Obojica su privedeni, a čeka ih suočavanje s optužbom za ubojstvo.

“Prvi tragovi govore da se sve dogodilo zbog manjeg sukoba u kojem su dvojica iz jednog automobila bili sa žrtvom u njezinom vozilu”, bio je izvještaj organa reda.




Nakon što je priveden i čeka ga suočavanje s optužbom, mladi košarkaš odmah je udaljen iz momčadi, a na sveučilište se neće vraćati.

Bez ulaska u detalje s obzirom na to da traje istraga, prvi javni istup nakon tragedije imao je Nate Oats, trener Alabamine košarkaške momčadi.

“Izražavam najdublju sućut obitelji i prijateljima Jameje Harris, mlade žene, kćeri i majke, koju smo izgubili prerano zbog čina bezumlja”, rekao je Oats.




“Ovo je nevjerojatno tužna situacija, njezini prijatelji i obitelj su nam u mislima i molitvama dok tuguju zbog gubitka…”, dodao je.

Nakon što su ga priveli i odvodili u policijsko vozilo, objavljena je i jedna snimka koja pokazuje mladog košarkaša kako uzvikuje u boli poslije zločina zbog kojeg je uništio karijeru, a sudska borba odredit će nastavak života…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.