Screenshot/Twitter

(VIDEO) SIN PIQUEA I SHAKIRE OBUKAO HRVATSKI DRES! Poznatom tati ovo se nije svidjelo, uvukao ga skoro u probleme…

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Hrvatska je i dalje hit u svjetskim medijima, a da je to tako stalno dobivamo razne primjere putem društvenih mreža. Jedan od njih je slučaj Gerarda Piquea i njegovog sina…

Naime, slavni španjolski nogometaš jako je aktivan u mirovini, osim niza poslovnih uspjeha, osnovao je i ligu u kojoj influenceri i bivši nogometaši igraju nogomet.

Takve utakmice u Španjolskoj su postale gledanije od nekih prijenosa španjolskog nogometnog prvenstva.

Voli hrvatsku reprezentaciju

Osim popularnih influencera, nogomet su ponovno zaigrali Iker Casillas, Kun Aguero, Chicarito i brojni drugi.

U jednom emisiji Pique je tako gostovao sa svojim sinom Milanom kako bi najavio novitete u ligi. Bivši igrač Barcelone otkrio je kako će u ligi nastupiti i aktivni profesionalni nogometaš iz Španjolske, a zaigrat će pod maskom.

U jednom trenutku njegov sin Milan skoro je otkrio o kome se radi, no Pique ga je na vrijeme zaustavio jer bi tako uništio cijelu ideju, a potpisani ugovori bi pali u vodu.

Zanimljivo, Piqueov sin je u emisiju došao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koja mu se očito svidjela na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Katru.




U lipnju je prekinuo dugogodišnju vezu sa Shakirom, s kojom osim Milana, ima i sina Sashu.

Screenshot/Twitter

“Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo”, rekli su u izjavi.

“Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju.”
Pjevačica je Piquea upoznala na snimanju svog spota za pjesmu Waka Waka (This Time for Africa). Bivši par zajedno ima sinove Milana i Sashu.

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.