Instagram

(VIDEO) PUKLA LJUBAV PORNOZVIJEZDE I HRVATA! Incident u Splitu, prijavila ga čak policiji nakon njegovog divljanja i razbijanja!

Autor: G.I.Š.

Veliki skandal danas je potresao Split nakon što se saznalo kako je Vanessa Sierra Joli, australska influencerica i zvijezda stranice za odrasle OnlyFans, prijavila svog dugogodišnjeg dečka australskog tenisača hrvatskih korijena Bernarda Tomića.

S ovim incidentu upoznata je i PU Splitsko-dalmatinske županije, koja istražuje prijavu, sada već bivše djevojke Tomića.

Kako se neslužbeno saznaje, Tomić i Sierra Joli borave u Splitu već neko vrijeme, točnije od Challengera koji je u Splitu trajao od 5. do 11. svibnja , na kojem je igrao Australac.




Česte svađe

Za boravka Tomića i Joli u Hotelu “Cornaro”, svjedoci su potvrdili kako je iz njihove sobe često znala dopirati svađa, a kažu kako je Australka bila nezadovoljna te se često derala: “Gdje si me to doveo?”

Što se točno dogodilo i zašto znaju Tomić i njegova bivša djevojka, ali očito je tenisač izgubio kontrolu pošto u prijavi stoji kako je Tomić Jolie razbio dva mobitela i laptop te joj nanio štetu od 76 tisuća kuna, a lomljenje laptopa Jolie je objavila na svom Instagramu i Tik Toku uz komentar: “Nikad se ne igraj s igračevim egom.”




Ovaj događaj je zataškan par dana, a svađa para čudi pošto je Tomić svesrdno pomagao svojoj partnerici u njenim Instagram avanturama, dok su u Australiji tijekom Australian opena objavili fotografije iz apartmana gdje su bili smješteni.

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.