Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

(VIDEO) PRISJETITE SE JEDNOG OD NAJLJEPŠIH POGODAKA HRVATA U EUROPI: Dive mu se i 11 godina kasnije!

Autor: F.F

Bivši hrvatski reprezentativac Mladen Petrić prije toćno 11 godina zabio je dva pogotka Standardu iz Liegea, u sklopu četvrtfinala Europske lige. Pogodak koji je taj dan postigao Petrić obišao je svijet, a ostat će upamćen kao jedan od najljepših u povijesti nastupa Hrvata u europskim natjecanjima.

Petrić je svoju karijeru započeo u Bandenu, a onda je u Švicarskoj nastupao i za Grasshoper i Basel. 2007. godine ostvaruje transfer u Borussiju Dortmund, a onda seli u HSV gdje i ostavlja najdublji trag. Nakon toga je igrao u Fulhamu, West Hamu, da bi karijeru završio u Panathinaikosu.

Za Hrvatsku je nastupio 45 puta te postigao 13 pogodaka.

‘Godinama sam ovo čekao’

Petrić je na utakmici protiv Standarda nakon lijepog ubačaja Aogoa s lijeve strane prekrasno škaricama zakucao loptu u mrežu! Neobranjiv udarac, savršeno izveden.




Odmah nakon utakmice je izjavio:

“Ovo je najbolji gol koji sam zabio u karijeri, gol kakav se zabija jednom u životu. Odmah sam po zvuku nakon udarca znao da će lopta završiti u golu!”




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.