Screenshot: Eurosport

(VIDEO) PRED KAMERAMA UŠTIPNULA ĐOKOVIĆA! Majstor ovo nije očekivao, a otvorio se i što uzima

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Novak Đoković ‘praši’ dalje na Australian Openu. Na nevolju domaćih navijača, u meču osmine finala bio je bez milosti prema Alexu de Minauru, Australca je za nešto više od dva sata igre svladao sa 6:2, 6:1, 6:2, a bilo je to toliko uvjerljivo da je mnoge iznenadio svojim nastupom.

Razlog za takvo iznenađenje, dakako, nije Đoković sam po sebi, s obzirom na veliku igračku kvalitetu, već to što se tijekom turnira muči s ozlijeđenom zadnjom ložom. U meču protiv De Minaura se to nije osjetilo. Dominacija je bila tolika da je izazvala jednu zabavnu reakciju u razgovoru nakon meča.

S Đokovićem je pričala Barbara Schett-Eagle, nekadašnja poznata austrijska tenisačica, a sada već dugo komentatorica i voditeljica na Eurosportu. Austrijanka je poslije meča srpskog majstora morala uštipnuti, a razlog je u tome što se željela uvjeriti da je stvaran, s obzirom na to koliko je nestvarno dobar bio na terenu dok se još uvijek muči i s ozljedom.




Meč protiv De Minaura donio je veselje za Đokovića, a radovali su se i njegovi navijači koje se čulo u programu Eurosporta. “Nole, Nole, Nole”, odjekivalo je, a priča će ići dalje u četvrtfinalu u kojem glavnog favorita turnira čeka Rus Andrej Rubljov.

Ruskom igraču je u osmini finala bilo puno teže. Trebao je pet setova za pobjedu nad Dancem Holgerom Runeom, s odlukom koja je pala u produženom ‘tie-breaku’ kod 6:6 u petom setu, s 11:9 u korist Rubljova.

Đoković je bio puno raspoloženiji na terenu, a takav je bio i nakon svoje pobjede nad De Minaurom. Između ostalog, pričao je i o svojoj ozljedi, umirujući navijače riječima da se ovog puta osjećao odlično na terenu, ali nije sve idealno s obzirom na to da se posljednjih dana često ‘družio’ s pilulama.

Tu se malo i našalio, aludirajući na pilule koje su potrebne za ‘podizanje’ muškaraca dok udare neočekivani problemi.

“Ma ne, ne takve pilule”, rekao je Đoković uz smijeh, a na smijeh je potaknuo i novinare s kojima je razgovarao.

“Uzimao sam nešto protiv upale, to inače ne volim”, dodao je, ističući da o tome ipak ne bi puno s obzirom na to da mu je dan na terenu prošao bez poteškoća.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.