(VIDEO) POVRATAK NAJVEĆEG OD NAJVEĆIH: Mike Tyson želi ponovno u ring! Podsjetimo se kakva je zvijer bio

Autor: Dnevno

Legendarni boksač 53-godišnji Mike Tyson žestoko se priprema, jer želi ponovno ući u ring.

Iron Mike snimkama svojih treninga privukao je veliku pozornost svjetske javnosti. Najavio je kako želi sudjelovati u humanitarnim mečevima, a nakon toga je dobio brojne ponude za borbu.




Mike Tyson bio je izvanredan sportaš. Svijet do tada ništa slično nije vidio. Od 50 pobjeda, Tyson ih je 46 završio nokautom i to vrlo često odmah u prvoj rundi. U vrijeme svoje vladavine boksom, sijao je strah, postoje priče da su ga se drugi borci doista bojali. Od 46 mečeva koje je završio nokautom, njih 12 završio je odmah u prvoj rundi obično zastrašujućim udarcima. Pogledajte samo video svih njegovih nokauta. Jedini je boksač u teškoj kategoriji koji je držao WBA, WBC i IBF naslove istovremeno. Kasnije je nažalost postao i kontroverzna ličnost poznata po agresivnim ispadima te nepoštenom ponašanju u ringu.

Ljubitelji boksa jako žele ponovno vidjeti reprizu epskog dvoboja između Tysona i Holyfielda. Dosad su se dvaput sastajali, a oba puta bolji je bio Holyfield, a posebno je ostala zapamćena borba iz 1997. kada mu je Tyson odgrizao dio uha.




“Želim se boriti proti Mikea Tysona. Spreman sam, osjećam se dobro za čovjeka od 57 godina. Mogu se nositi s njim, ali i Mike to treba potvrditi – rekao je Holyfield i dodao: – Trebamo naći rješenje koje nije čisto borba za nokaut. Nije važno tko će pobijediti, trebamo pokazati ljudima da smo nekada bili najbolji boksači na svijetu. Zajedno možemo napraviti nešto za druge. Dajmo ljudima ono što žele vidjeti.

Nekadašnji svjetski prvak karijeru je završio s 48 godina, ali i danas je u dobroj formi. No i snimke koje dolaze iz Tysonove dvorane pokazuju kako Iron Mike također lovi formu. Mogao bi to stvarno biti pravi spektakl dvije velikih boksačkih legendi.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.