Screenshot/YouTube

(VIDEO) POGLEDAJTE PRVI TRENING ORŠIĆA NA OTOKU: Navijači poslali upozorenje zbog Hrvata, na jednu stvar moraju paziti

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Sjajni Hrvat i dalje je tema na Otoku, brojnima još nije jasno kako je Southampton “ubrao” tako sjajnu “robu”. Mislav Oršić potpisao je za novi klub i sad se pomno prati svaki novi njegov korak…

I već su se pojavile prve snimke zanimljivog treninga. Englezi sve snimaju, sve se objavljuje. Mislav je u petak stigao u Southampton, a već u subotu njegov je klub upisao prvu pobjedu u FA kupu i tako prekinuo crni niz.

Iako bivši dinamovac nije konkurirao za sastav, trener Svetaca Nathan Jones imao je samo riječi hvale za hrvatskog igrača na konferenciji za medije nakon utakimce. U međuvremenu, Oršić je potpisao ugovor, odradio službeno predstavljanje, liječnički pregled i prvi trening u teretani.

Velika prilika za Mislava

Sve to objavio je i sažeo klub u videu koji su objavili na društvenim mrežama, a kojeg su odmah preplavili komentari navijača koji su Orši poželjeli sreću i “upozorenjem” Southampton da pazi na njega.

Popularni Hrvat je s 30 godina ostvario svoj san potpisavši za klub na Otoku. Svojim je igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali i ranije u europskim iskušenjima Dinama postao jako zanimljiv Englezima, među ostalim, zato što je zabio svakom londonskom klubu.

Htjeli su Oršića, zato, i prošle godine kada je Burnley ponudio pet milijuna eura, no dinamova zvijezda tada je na oduševljenje navijača odbila ponudu i ostala na Maksimiru.




U svakom slučaju, Oršić je hit, vidjet ćemo koliko će se zadržati ovdje, navodno može ubrzo i promijeniti klub, takva je klauzula u ugovoru…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.