(VIDEO) POGLEDAJTE PROSLAVU PRVOG GOLA MBAPPEA ZA MONACO: Zbog nje navijači Liverpoola vjeruju u njegov dolazak

Autor: M.L.Š

Već neko vrijeme priča se o da Kylian Mbappé razmatra opciju odlaska iz PSG-a te da bi njegov novi klub mogao biti Liverpool.

Duncan Castles, novinar Sunday Timesa u razgovoru za Transfer Window Podcast otkrio je da Francuz želi u Englesku te da je ekipa Jurgena Kloppa favorit.

”Mbappé namjerava otići u jednu od dvije lige u kojima želi igrati u nastavku karijere. Premiership je njegova želja i rečeno mi je da bi želio igrati u Liverpoolu. Poštuje i Manchester United, ali Jurgen Klopp ima prednosti“, rekao je Castles.

Francuz se sve češće povezuje s Liverpoolom, a na društvenim mrežama se pojavila proslava prvog mbappéovoj gola za Monaco.

Gol je postigao sa 17 godina i 62 dana protiv Troyesa u veljači 2016. godine, a onda ga je proslavio u stilu Daniela Sturridgea koji je tada igrao za Liverpool.

Video proslave pogledajte OVDJE.




Autor:M.L.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.