Screenshot: Instagram/Aleksej Pokuševski (17_poku)

(VIDEO) POGLEDAJTE PAD KOJI JE ZABRINUO SRBIJU: Mlada zvijezda nastradala, odmah su krenule molitve

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Bez puno predaha, božićno-novogodišnji program donosi puno izazova za igrače u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a u sinoćnjem programu, dogodio se prizor koji je jako zabrinuo sportske ‘fanove’ u Srbiji.

U ranoj fazi utakmice protiv San Antonio Spursa, mladi adut Oklahoma City Thundera Aleksej Pokuševski doživio je neugodan pad nakon što je bio u naletu pod košem. Ostao je ležati i nije mogao nastaviti utakmicu, a sve se dogodilo nakon nepune dvije minute igre, nedugo nakon što je 21-godišnji Srbin zabijenom tricom došao do svojih jedinih poena u ovom dvoboju.

Pokuševski je svoj nastup u pobjedi Thundera sa 130:114 završio jako rano, a nakon toga, došao je glas koji upozorava da bi se moglo raditi o ozbiljnijoj ozljedi.

Ne izgleda dobro

U objavi jednog pratitelja zbivanja u Thunderu, sa snimkom i riječima koje sve približavaju na Twitteru, strahuje se od ozljede koljena i gležnja, s opasnošću da su tom prilikom oštećeni i ligamenti. Poziva se i na molitvu da sve bude u redu s mladim Srbinom s NBA parketa.

Situaciju u kojoj je Pokuševski pao pogledajte – ovdje.

Ružna scena na parketu dogodila se dan nakon što je Pokuševski proslavio 21. rođendan i nakon toga na Instagramu zahvalio svima na lijepim željama. Sada dolaze i želje da se brzo oporavi nakon zabrinjavajućeg prizora iz utakmice protiv San Antonio Spursa.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pokusevski Aleksej (@17_poku)




Još nije poznato koliko dugo će Pokuševski morati pauzirati. Stanje će otkriti liječnički pregled, no bilo je dovoljno ozbiljno da u sinoćnjem nastupu nije mogao ponovno u igru nakon što je rano morao s parketa.

Neugodna situacija dogodila se za vrijeme sezone u kojoj 21-godišnji srpski košarkaš ima 8,8 poena po utakmici, što mu je najbolji učinak u karijeri u kojoj je trenutno u trećoj sezoni na NBA parketima. Pored toga, tu su i 5,1 skok te dvije asistencije po utakmici, a može se pohvaliti i s 1,3 blokada po susretu.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.