Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SU SE NAVIJAČI MLATILI NA POLJUDU! Krenuo je fizički obračun bez ikakvog razloga, a ovo je bio okidač

Autor: Ivan Lukač

Utakmicu Hajduka i Šibenika jučer na Poljudu možemo nazvati revijalnom jer nije odlučivala o ničemu, a u njoj se na lijep način oprostio velikan našeg nogometa, Danijel Subašić.

Ipak, nije sve prošlo revijalno. Nakon kraja utakmice navijači s Poljuda krenuli su ulaziti u teren. Nije to ništa neobično, ali u jednom trenutku sve je preraslo u fizički obračun.

Redari ih nisu mogli, ali nisu ni pretjerano htjeli zaustaviti, što da rade, publika je u veselju prodrla, da se dokopa travnjaka, a onda je nastala i – tučnjava.

Ružne scene

Još sinoć se pojavila informacija o sukobu s jednim od zaštitara. Jedan od zaštitara na splitskom stadionu, prema neslužbenim informacijama, zaštitar je odlučio nešto grublje postupati prema rijeci navijača koja se spuštala prema terenu.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Sve golove Splićani su dali u drugom poluvremenu, a strijelci su bili mladi, 17-godišnji Roko Brajković u 54., Jan Mlakar u 64. i Yassine Benrahou u 77. minuti.

Dok su ulasci u teren normalna stvar u svijetu nogometa (Njemačka pogotovo) kod nas i dalje vezano na taj dio navijačkog folklora vlada određeni problem. U Osijeku je za vikend prošlo bez incidenta, a prošle sezone najviše problema je bilo na Šubićevcu kada je Dinamo slavio titulu policajci su svojim ponašanjem pokušali ga ograničiti što je više moguće.

Video pogledajte OVDJE.




Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.