Screenshot: Instagram/Mario Hezonja

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO SU DOČEKALI HEZONJU U BEOGRADU! Nisu mu zaboravili staru izjavu i nastala je eksplozija!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

I dok većina hrvatskih sportaša, klubova, realno imaju problema s navijačima u Beogradu, jedna sasvim drugačija slika kad je u pitanju – Mario Hezonja.

Naime, sinoć je s Real Madridom gostovao u Beogradu kod Partizana u 32. kolu Eurolige, a tamošnji navijači dočekali su ga ovacijama.

Dakle, nisu mu zaboravili izjavu iz 2012. u kojoj se, kao 17-godišnjak, divio Partizanovom radu s mladima i njihovim navijačima te rekao da ne bi imao problema igrati za njih.

Hezonja uživao u ovacijama

Rezultat? Partizan je u krcatoj Štark Areni iznenadio ugledne goste, pobijedio 104:90 i došao na korak do neočekivanog plasmana među najboljih osam momčadi Europe.

Hezonja je postigao 17 poena, kao i Gabriel Deck, a samo je Džanan Musa (22) zabio više za Real. Domaćine su s po 16 poena predvodili Kevin Punter i Mathias Lessort.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Upravo kao i kad je izlazio na teren, Hezonju su i u odlasku s njega Beograđani pozdravili ovacijama, na što im je on odgovorio pljeskom, s užitkom upijajući atmosferu kakvu rijetko gdje može doživjeti.

Dok je odlazio prema tunelu za svlačionice, dio dvorane skandirao je njegovo ime, a mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju.




Screenshot: Instagram/Mario Hezonja (supermariohezonja)

Inače, posljednji hrvatski košarkaš koji je igrao za Partizan bio je Ivo Nakić 1992. godine. Hezonju se prošlog ljeta povezivalo s beogradskim klubom dok je bio slobodan igrač, ali konkretne ponude ni razgovora nije bilo, a on je završio u Realu.

No ovakva međusobna ljubav potiče očekivanje da će prije ili kasnije Dubrovčanin zaigrati za Partizan.

KAKO SU HEZONJU PRIMILI U BEOGRADU, POGLEDAJTEOVDJE.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.