Foto: Instagram/Novak Đoković

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE ĐOKOVIĆ IZNENADIO NA ULICI! Sa suprugom je šetao, a onda se zaletio i dečka šokirao

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Novak Đoković u godinu je ušao poprilično uspješno. Osvojio je svoj 22. Grand slam te samim time dostigao Rafu Nadala. Trenutno se Đoković odmara uoči turnira u Dubaiju.

Novak i njegova supruga nalaze se u Novom Sadu gdje su jučer snimljeni tijekom dana zaljubljenih kako šeću ulicama novog grada, a Đoković je jednim potezom oduševio sve.

Dok je hodao sa svojom suprugom snimljeni su kako slušaju uličnog svirača, a Novak je uskoro izvadio novčanik i počastio lokalnog glazbenika.

Pripreme za nastavak

Đoković za sada sigurno ima turnir u Dubaiju, a još mora pričekati odluku američkih vlasti smije li nastupati na njihovim turnirima u Indian Wellsu i Miamiu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Fan stranica Novaka Đokovića 🐐🐊🎾 (@nolefam.rs)

Igrat će sigurno turnire na zemlji poput Monte Carla i Rima te bi mu to trebalo biti zagrijavanje za Roland Garros. Upravo se teniski fanovi nadaju da će baš na francuskoj zemlji doći do velikog finala Nadala i Đokovića koje bi odlučilo o njihovom 23. naslovu na Grand slamu.




Nadal je u ovom trenutku ozlijeđen te se odmara i pažljivo bira turnire kako ne bi previše načeo ozljedu. Đoković s druge strane ima sitne probleme, ali je rekao da se osjeća zdravo.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.